Vevői minőségirányítási mérnök/Customer Quality Engineer

Location: Hungary (Magyarország)

Facility: Wescast Hungary Autoipari Zrt

A Wescast-ról

A Wescast a legnagyobb, az egész világon jelen lévő vállalat, mely öntött kipufogócsonkokat és turbófeltöltő házakat gyárt személyautókba és kisteherautókba.

Tier 1-es autóipari beszállítóként a Wescast motorok széles skálájához biztosít kipufogócsonkokat. A magas hőmérsékleten működő kipufogó rendszerekben használt komplex darabok öntésében szerzett széleskörű tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a legkorszerűbb kipufogó megoldásokat ajánljuk. Erre a tapasztalatra alapozva kínáljuk más autóipari alkatrészek erős portfolióját is, beleértve a turbó feltöltő házakat, az integrált turbó kipufogócsonkokat és más speciális hajtáslánc alkatrészeket. Mivel a világpiacon vezetők vagyunk a metallurgiai fejlesztések, tudás és tapasztalat terén, vevőink számára a leginnovatívabb kipufogó alkatrész terveket tudjuk ajánlani. Azt, hogy a világon mindenhol kiválóan működjünk azzal érjük el, hogy tapasztalt és motivált munkatársakat veszünk fel, támogatjuk a csapatmunkát és fenntartjuk a hosszú ideje meglévő elkötelezettségünket a munkatársaink bevonása mellett, ami az innováció, a termelékenység és a folyamatos fejlesztés motorja.

A Wescast Észak-Amerikában, Ázsiában és Európában rendelkezik gyárakkal, kereskedelmi képviseletekkel és tervező központokkal.

Műszaki Fejlesztési Központunk arra összpontosít, hogy az anyagok, a termékek és az eljárások terén áttörésnek számító újdonságokat dolgozzon ki.


Wescast Hungary Autóipari Zrt.

A Wescast Industries Inc. több mint 110 éves vállalatcsoport, amely kipufogórendszer-megoldásokat kínál a globális autóipari piacon, motorok széles skálája számára. Cégcsoportunk a világ legjelentősebb beszállítója a személy- és kisteher-autókhoz gyártott öntöttvas és acél kipufogócsonkok és turbóházak piacán. Vállalatcsoportunk 3 földrészen (Európa, Ázsia és Amerika) szolgálja ki vevőit.

A zöldmezős beruházással épült Wescast Hungary Autóipari Zrt-nél 2002-ben indult el a termelés. A mintegy 1.300 főt foglalkoztató, öntödét és CNC megmunkáló üzemet is magába foglaló létesítményünk Komárom-Esztergom megyében, Oroszlányon található. A 24.000 m2 alapterületű gyáregységben a legfejlettebb technológiával rendelkező berendezéseket és folyamatokat működtetjük. Az öntödében indukciós kemencékben olvasztjuk meg a fémet, melyből gépi homokformázásos technológiával, automatizált öntősoron készítjük az alkatrészeket. CNC megmunkáló üzemünkben mintegy 150 CNC vezérlésű megmunkáló berendezést üzemeltetünk. Elsősorban az európai autógyárak és közvetlen beszállítóik részére gyártjuk és adjuk el termékeinket.

Az alábbi munkakörbe keresünk jelentkezőt:

Vevői minőségirányítási mérnök

Fő feladatok / felelősségek:

 • Vevői reklamációk kezelése, folyamatos vevői kapcsolattartás
 • G8D problémamegoldás vezetése, meghozott intézkedések bevezetése, kommunikálása, nyomon követése
 • a termelési minőségbiztosítás szakmai munkájának koordinálása és támogatása
 • a minőségirányítási vezető munkatársaként a minőségtervezési és fejlesztési folyamatokban való aktív részvétel
 • az ISO/TS 16949 szabvány és a vevők által megkövetelt dokumentumok elkészítése, vevői specifikációk változásainak rendszerbe illesztése; change management és a specifikációk érvényességének biztosítása
 • az IATF 16949 szerinti tanúsító auditra történő felkészülésben való aktív részvétel
 • aktív közreműködés a belső- és vevői auditok megszervezésében, a felkészülésben és a lebonyolításban, meghatározott helyesbítő, megelőző intézkedések végrehajtásának nyomon követése, visszaellenőrzése és dokumentálása auditot az követően

Elvárások:                                                                                             

 • Műszaki felsőfokú végzettség (szakirányú végzettség előny)
 • ISO/TS 16949 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer ismerete
 • min. 3-4 év releváns munkatapasztalat
 • Angol nyelvtudás: aktív kommunikációs szint szóban és írásban
 • Felhasználói szintű számítástechnikai ismeret (MS Office)

Előnyt jelent:

 • Belső auditori képesítés ill. gyakorlat

Jelentkezés módja: Fényképes önéletrajzát a WHA.Job@wescast.com e-mail címre „Minőségirányítási mérnök” jeligére várjuk.

Apply Now